Kütüphane

Burslar

Eğitim alanında gençlerimizin daha iyi bir öğrenim hayatı geçirmesi, daha kaliteli eğitim alması için yıllardır siz destekçilerimiz ile birlikte sürekli büyüyen oranda burslar vermekteyiz.

Meşelik Vakfı Bursları ve Burs Başvurusu

Yıllardır gençlerimizin eğitimine vakıf olarak özel önem vermekteyiz. Eğitime verdiğimiz destek siz bursverenlerimiz sayesinde geçmiş yıllardan günümüze sürekli artan oranda devam etmektedir. Gençlerimizin eğitiminin daha kalifiye yetişen bir nesil ve yaşanılabilir bir coğrafya için ne kadar önemli olduğu bilinci ve sizlerin de desteği ile  bursiyerlerimizin sayısını artırmayı hedeflemekteyiz.

Bursverenimiz olmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bağışlar:

Bağış yapmak isteyen kişi veya kuruluşlar sahibi olduğu herhangi bir taşınır veya taşınmaz malı veya bir hakkı, vakfa şartlı veya şartsız olarak bağışlayabilir. İsteyen herkes arzu ettiği miktarda bağış yapabilir. Arzu eden kişiler kendi seçtikleri öğrencilere vakıf aracılığı ile burs verebilirler.

Mezun Bursiyerlerin Bağışları :

Öğrenimini tamamlayan bursiyerler , iş hayatına atıldıklarında kendileri gibi bir başka öğrencinin yetişmesi için vakfımıza  bağışta bulunmaktadırlar.

BAĞIŞ İÇİN HESAP NUMARALARIMIZ :

BANKA HESAP NO IBAN NO
Vakıflar Bankası Eskişehir Şb. 00158007293707599 TR030001500158007293707599
T.İş Bankası ES.Ogü Şb. 36854 TR460006400000144060036854

Dekontunuzu iletisim@meselikvakfi.org adresine iletebilirsiniz.

Bağışlarınız için teşekkürler.

Burs Başvurusu Hakkında:

Burs başvuru belgelerini buradan indirebilirsiniz.

Belgeleri doldurduktan sonra tarayıp tarafımıza mail yoluyla gönderebilirsiniz.

Mail: iletisim@meselikvakfi.org

Burs verenimiz olmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.